Watertech

Onze divisie voor de productie van waterontharders (huishoudelijk en industrieel) en de handel in waterbehandelingsproducten en -componenten werd opgericht in juli 2006. Het oorspronkelijke idee achter deze afdeling was het aanbieden van technisch en economisch geoptimaliseerde oplossingen voor waterbehandelingsinstallaties.

Sindsdien is de afdeling waterbehandeling van WATERTECH SA doorgegaan met het ontwikkelen van innovatieve diensten voor waterbehandeling op maat voor al haar klanten (van particulieren tot grote bedrijven), door een reeks oplossingen te ontwikkelen op basis van het ontwerp en de sleutel-op-de-deur bouw van verschillende potabilisatiemodules (containers), van de meest conventionele, voor kleine en grote debieten, tot modulaire, compacte installaties (vast, mobiel en nood).

Na jarenlange ervaring combineren wij economische en ecologische belangen en nemen wij onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu en het behoud van hulpbronnen serieus.

WATERTECH SA is bezig met het verkrijgen van het ISO 9001:2015 certificaat voor het leveren van zijn diensten en productie aan klanten.

De door WATERTECH aangeboden diensten omvatten:

1. Kant-en-klare installaties.
2. Modulaire containerinstallaties.
3. Proces- en detailengineering.
4. Laboratoriumtests en diagnostiek.
5. Installatiebeheer en -uitvoering.
6. Installatie, inbedrijfstelling en onderhoud.
7. Technische ondersteuning, aftersales.
8. Chemische producten

Wij beantwoorden uw vragen op stand 76!

CONTACT

Watertech
Route de Tilice 3
4041 Herstal

T 04 374 30 70
E services@water-tech.be

Onze partners

Volg ons verhaal