Dit was de editie 2018!

Het 2de Salon van de Mede-eigendom op 22 november was opnieuw een schot in de roos. Ruim 3.000 bezoekers vonden die ene dag vlot de weg naar Paleis 3 van Brussels Expo. Het salon is erop gericht om al wie in de brede zin met mede-eigendom te maken heeft, correct en helder te informeren. Hiervoor konden de bezoekers de hele dag door terecht bij de talrijk aanwezige exposanten en experts.

Het programma omvatte ook een reeks van interessante lezingen. Opvallend hierbij was de sterke ministeriële aanwezigheid. De ministers Koen Geens en Bart Tommelein, evenals vertegenwoordigers van de ministers Crucke en Fremault zorgden elk vanuit hun bevoegdheid voor boeiende presentaties.

De Startup Village kende als nieuwigheid op dit salon grote bijval. Deze zone mocht de hele dag op veel belangstelling rekenen. Dat was ook het geval voor de expertzone, waar massa’s vragen van de bezoekers en syndici beantwoord werden. Radio Immo en Vastgoed TV interviewden heel wat enthousiaste exposanten. Er is terecht sprake van algemene tevredenheid bij de bezoekers en de exposanten over het voorbije salon.

Onze partners

Volg ons verhaal