Salto Systems

SALTO Systems ontketende in 2001 een revolutie op het gebied van toegangscontrole met de introductie van de SALTO Virtual Network SVN data-on-card technologie en geavanceerde batterijgevoede elektronische deursloten.

Al meer dan 20 jaar staat SALTO synoniem voor innovatieve oplossingen, waaronder stand-alone, cloud-based en mobiele applicaties, die nieuwe normen stellen op het gebied van beveiliging, beheer, flexibiliteit en design die praktische voordelen bieden voor vrijwel elk type deur en gebouw. In een breed scala van sectoren wordt SALTO algemeen erkend als een wereldwijde marktleider op het gebied van intelligente elektronische toegangscontrole-oplossingen.

Met SALTO Homelok maken we modern wonen zonder fysieke sleutels voor bewoners mogelijk. Ons slimme en baanbrekende cloud-based toegangscontrole platform, met intelligente, draadloze SVN-technologie (SALTO Virtual Network), is de perfecte hybride oplossing en maakt een ecosysteem voor slimme gebouwen mogelijk zonder dat er uitgebreide bekabeling nodig is.

Betrouwbare beveiliging, veiligheid en privacy: SALTO Homelok biedt zowel bewoners als facilitaire managers de zekerheid van betrouwbare 24/7 beveiliging samen met een ongeëvenaarde bescherming van privacy en gegevens. Door de unieke combinatie van cloud-based en data-on-card toegangstechnologie legt Homelok de lat voor het beveiligen van woongebouwen op een uniek hoog niveau.

CONTACT

Salto Systems bv
Lenniksebaan 451
1070 Brussel

T  02 588 50 68
info.be@saltosystems.be
W www.saltosystems.be

Onze partners

Volg ons verhaal