Green City

Green City is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van laadinfrastructuur voor appartementencomplexen. Wij begrijpen dat syndici en bewoners vandaag de dag nog met vragen zitten over de overstap naar elektrisch rijden in hun parkeergelegenheden. Vragen zoals: hoe zit het met de facturatie, stroomvoorziening en brandveiligheid? Wij beantwoorden graag al deze vragen en stellen samen met u een plan van aanpak op.

Green City voorziet veilige en uitbreidbare laadinfrastructuur op maat van het gebouw. Zo plaatsen we onze laadstations enkel bij (ondergrondse) staanplaatsen van bewoners die reeds behoefte hebben aan een laadstation. Op deze manier hoeven bewoners die nog niet elektrisch rijden geen onnodige laadpaal aan te schaffen. Stap je na verloop van tijd toch over naar elektrisch rijden? Dan plaatsen we jouw laadpaal nog voordat je de auto ontvangt.

Vanaf je offerteaanvraag tot de oplevering van onze installatie, ontzorgen we de syndicus en voorzien we gemeenschappelijke laadinfrastructuur op maat van de behoeften van de bewoners.

CONTACT

Green City Comm.V.
Lt K. Caluwaertsstraat 40
2160 Wommelgem

T  03 755 35 53
E  info@green-city.be
W www.green-city.be

Onze partners

Volg ons verhaal