Elindus

Elindus is een 100% Belgische energieleverancier en begeleidt ondernemers op een betrouwbare manier bij het aankopen, benutten en beheren van hun energiebehoefte. Elindus werd opgericht in 2012 en levert vandaag de dag elektriciteit en gas aan meer dan 16.000 bedrijven verspreid over heel België. Elindus behoort tot de top vijf van de grootste energieleveranciers op de B2B-markt.

Op welke vlakken onderscheidt Elindus zich van andere energieleveranciers voor de syndicus?
1. Speciale klantenservice – Speciaal voor de syndicus heeft Elindus een toegewijde klantenservice opgezet die altijd bereikbaar is voor vragen over voorschotten, afrekeningen of verhuizingen via syndicus@elindus.be.
2. Aangepaste rappelprocedureElindus begrijpt dat de unieke behoeften van een syndicus. Daarom werd er een langere én kosteloze rappelprocedure ontworpen, speciaal op maat van de syndicus.
3. Klantenportaal op maat - Om het beheer van gebouwen voor de syndicus te vergemakkelijken, heeft Elindus een klantenportaal op maat ontwikkeld. Met slechts één blik heeft de syndicus toegang tot een volledig overzicht van alle gebouwen die onder hun verantwoordelijkheid vallen en alle bijhorende facturen en verbruiksgegevens.

Voor vragen, meer informatie of een offerte kunt u ons altijd contacteren via syndicus@elindus.be

CONTACT

Elindus nv
Meersstraat 13 - bus 2.1
8790 Waregem

T  056 48 49 42
E  b2B@elindus.be
W www.elindus.be

Onze partners

Volg ons verhaal