De Vrijwillige Syndicus

DE VRIJWILLIGE SYNDICUS/STORY PUBLISHERS
De Vrijwillige Syndicus is een platform met gemotiveerde en gedreven experten die tot gezamenlijk doel hebben om onder meer de niet-professionele syndicus doorheen de ingewikkelde materie van de gedwongen mede-eigendom en het appartementsrecht te loodsen.

Het platform werd opgericht vanuit de wetenschap dat steeds meer en meer mede-eigenaars, vaak noodgedwongen omwille van het stijgend tekort aan beroepssyndici, het beheer van hun gebouw op zich nemen.

Als één hecht team streven de ervaren onafhankelijke raadgevers en praktijkexperten van De Vrijwillige Syndicus ernaar om in eerste instantie voor niet-professionele syndici hét onafhankelijk digitaal referentieplatform te worden. Een platform waarop zij steeds kunnen rekenen en terechtkunnen om de mede-eigendom - waarvan zij zelf deel uitmaken - op een juridisch, technisch, financieel en administratief correcte manier te beheren. De nood hieraan groeit elke dag.

Naast persoonlijk (juridisch) advies en bijstand, krijgen de abonnees tevens toegang tot het opleidingsplatform van De Vrijwillige Syndicus. Aan de hand van hybride opleidingen (live/livestream), webinars, video's, e-books, modelformulieren, ... worden op het platform van De Vrijwillige Syndicus. actuele onderwerpen aangesneden, die de niet-professionele syndicus op vrijwel dagelijkse basis nodig heeft.

Daarnaast volgt het team van onafhankelijke juridische en technische praktijkexperten van De Vrijwillige Syndicus de complexe materie van de appartementsmede-eigendom op de voet op en stemt haar professionele dienstverlening en divers productaanbod af op de voortdurende veranderingen en wijzigingen, die telkens weer hun impact hebben op de wetgeving.

De Vrijwillige Syndicus maakt samen met de juridische uitgeverij STORY Publishers, met als kerntaken het uitgeven van juridische publicaties en het aanbieden van juridische opleidingen, deel uit van de internationale, academische uitgeverij Brepols Publishers NV.

CONTACT

Story Publishers - De Vrijwillige Syndicus
Sint-Pietersnieuwstraat 95A
9000 Gent

T  0491 37 31 46
E  peter@devrijwilligesyndicus.be
www.devrijwilligesyndicus.be

Onze partners

Volg ons verhaal