De Lift

Met een Belgische onderhoudspartner zoals de De Lift, kunt u als lifteigenaar of gebouwbeheerder een groot aantal defecten en ongemakken voorkomen. De Lift onderhoudt, herstelt en moderniseert liften van alle merken. Daarvoor gebruiken we originele merkonderdelen. Met een team van meer dan 100 liftspecialisten en een kantoor in elke provincie geven we uw lift de beste zorg. De Lift bestaat al 20 jaar en blijft ieder jaar groeien met tevreden klanten. 

De Lift staat syndici en mede-eigenaars bij om van liftenfirma te veranderen via de jaarlijkse Algemene Vergadering van de VME. Bezoek onze stand en vraag meteen een offerte op maat. Onze liftspecialisten staan u graag te woord.

Onderhoud
Regelmatig onderhoud van uw lift is wettelijk verplicht. Het garandeert ook een betere werking, minder defecten en een langere levensduur. Bespaar kosten met een onderhoudscontract van De Lift.

Herstellingen
De Lift heeft ervaren techniekers in elke Vlaamse provincie en Brussel, met een regionale wachtdienst. Zo zijn we altijd snel bij u. Het gratis noodnummer 0800 204 04 is dag en nacht bereikbaar. Ook in het weekend.

Modernisatie
Voldoet uw lift niet meer aan de veiligheidsnormen, is het gebruiksgemak gedaald of is het uiterlijk zeer verouderd? De Lift geeft jaarlijks 600 liften een tweede leven.

Achteraf nog vragen? Neem een kijkje op www.delift.be of contacteer ons vrijblijvend via advies@delift.be

Onze partners

Volg ons verhaal