Be Stronger

BE STRONGER is een groepering van verzekeringsmakelaars die 200 medewerkers in dienst hebben, verspreid over Wallonië, Brussel en Antwerpen.

De BE STRONGER-makelaars brengen experten bij elkaar om betere producten te creëren en u de beste diensten te kunnen bieden.

IMMO PACK is bedoeld voor veeleisende eigenaars en syndici die belang hechten aan het behoud van hun panden en hun eigendom, maar ook aan een efficiënt beheer van de mede-eigendom waarvoor zij verantwoordelijk zijn.

Als professionals gespecialiseerd in de bescherming van gebouwen beschikken wij over een perfecte kennis van de risico’s waaraan mede-eigendommen, en de mensen die ze bewonen en beheren, worden blootgesteld. In hun streven naar perfectie hebben onze BE STRONGER-makelaars een exclusief en zeer voordelig programma op maat ontwikkeld. Dit programma biedt, tegen de beste voorwaarden, de breedste dekking op de markt alsook specifieke garanties in het gemeenschappelijk belang van alle mede-eigenaars, bewoners en beheerders.

Op elk moment genieten van een perfecte dekking, anticiperen op nieuwe wettelijke voorschriften, efficiënt worden verdedigd en snel worden vergoed, dat is de belofte van IMMO PACK. Een belofte die wordt waargemaakt dankzij de voordelige voorwaarden die met verzekeringsmaatschappijen zijn onderhandeld en het gedegen advies van uw gespecialiseerde professionele makelaar op dewelke u kan rekenen.

CONTACT

B SAFE   Tel.  03 286 92 00
DEGAUQUIER and Partners  Tel.  069 49 10 38
MAXEL   Tel.  010 45 95 25
SOYER & MAMET   Tel.  02 511 41 00
A. VAN INGELGEM & Fils   Tel.  02 736 00 07

E  info@bestronger.be
www.bestronger.be/nl/immo-pack/

Onze partners

Volg ons verhaal