ATAB

ATAB
De jarenlange expertise in moeilijke en complexe dakrenovaties, maakt van Atab de aangewezen gesprekspartner voor zowel kleine als grote waterdichtings- en isolatie renovatieprojecten.

Atab garandeert een allesomvattend kwaliteitsconcept gekoppeld aan een all-in verzekerde garantie op product en plaatsing. Bij renovatie worden alle details en risicozones grondig geïnspecteerd en beschreven. Dit laat ons toe om op een professionele, gestructureerde manier een degelijke renovatie uit te voeren.

ROOFPROTECT
Roofprotect is de specialist inzake periodiek en correctief onderhoud van alle mogelijke daktypes: plat of hellend, groendaken, geballaste daken en terrassen in elk type dakbedekking (roofing, PVC, EPDM, zink, leien, pannen, …).

Onze jarenlange ervaring en know-how zijn uw garantie voor 100% professioneel werk en een onafhankelijke keuze van de beste materialen.

Dit alles in functie van een perfect resultaat. Uit ervaring weten wij dat regelmatig onderhoud de levensduur van uw dak substantieel verlengt. Het onderhoud van uw dak is een investering die zich snel terugverdient, en waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over de staat van uw dak en dakbedekking. Wij nemen die zorg op ons, en bieden u kwaliteit en service op lange termijn.

 

CONTACT

ATAB nv
Satenrozen 2 U002
2550 Kontich


T  03 250 14 70
W www.atab.com 
W www.roofprotect.be 

Onze partners

Volg ons verhaal