ANPI

ANPI ... PREVENTION IN MOTION

ANPI vzw is al meer dan 50 jaar uw onmisbare partner in brand- en diefstalpreventie. Professionals in de beveiliging van personen en goederen (preventieadviseurs, fabrikanten, installateurs, gebruikers, brandweer en overheden) stellen hun vertrouwen in ons!

ANPI helpt vastgoedbeheerders en mede-eigenaars om de meest verstandige investeringen in brandpreventie te doen: voldoen aan de wettelijke verplichtingen, de veiligheid van de bewoners garanderen en onnodige kosten vermijden.

Het is onze missie om onze expertise met u te delen en u te begeleiden om ervoor te zorgen dat het beschermingsniveau overeenstemt met uw behoeften. Deze opdrachten worden uitgevoerd via onze verschillende activiteiten, namelijk: de inspectie van installaties en eigendommen, de certificering van diensten en leveranciers, laboratoriumtests, reglementering en normalisering, en de communicatie van relevante informatie.

ANPI vzw inspecteert en test uw brandbeveiligingsinstallaties volgens de wettelijke voorschriften (branddetectie, sprinklerinstallaties, hydranten en slanghaspels, rook- en installaties van warmteafvoer, beveiliging van parkings, enz.) We kunnen u ook helpen om uw risico's in te schatten en de beste oplossingen te implementeren.

Heb je een vraag? Kom kennismaken met onze experts!

CONTACT

ANPI vzw

T +32(0)10475230
info@anpi.be
W www.anpi.be

Onze partners

Volg ons verhaal