ABO Holding

ABO-group
Totaalaanbod op maat van de klant.

ABO-group vertegenwoordigd een groep van bedrijven waaronder ABO nv, BTIConsult, E20 en Translab. Elk bedrijf beschikt over een unieke expertise in een exclusief dienstenpakket. Door de bundeling van deze diensten kunnen de bedrijven voor iedere vraag een totaalantwoord op maat uitwerken.
ABO nv staat garant voor integraal milieu- en vergunningsadvies voor alle bouw- en herontwikkelingsprojecten in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

BTI is als controleorganisme erkend voor het keuren van elektrische installaties en ook erkend als EDTC (Externe Dienst voor Technische Controles) voor alle hijs- en hefwerktuigen.

E20 is gericht op het verstrekken van klantspecifieke energieoplossingen en Breeam-certificatie, naast het aanbieden van algemene energiediensten, waaronder audits, haalbaarheidsstudies.

Translab is een Federaal Erkend laboratorium gespecialiseerd in asbest gerelateerde onderzoeken in zowel lucht als materialen. Ook voor SEM-edx, Geotechnische en Grond mechanische analyses kan u terecht bij Translab.

CONTACT

ABO Holding nv
Derbystraat 255
9051 Sint-Denijs-Westrem

T  09 242 88 66
info@abo-group.eu
W www.abo-group.eu

Onze partners

Volg ons verhaal