Editie 2018

2de Salon van de Mede-eigendom was alweer een voltreffer

Het 2de Salon van de Mede-eigendom op donderdag 29 november 2018 was opnieuw een schot in de roos. Ruim 3.000 bezoekers vonden vlot de weg naar Paleis 3 van Brussels Expo. Het salon is erop gericht om al wie in de brede zin met mede-eigendom te maken heeft, correct en helder te informeren. Hiervoor konden de bezoekers de hele dag door terecht bij de talrijk aanwezige exposanten en experts.

Het programma omvatte ook een reeks van interessante lezingen. Opvallend hierbij was de sterke ministeriële aanwezigheid. De ministers Koen Geens en Bart Tommelein, evenals vertegenwoordigers van de ministers Crucke en Fremault zorgden elk vanuit hun bevoegdheid voor boeiende presentaties.

De Startup Village kende als nieuwigheid op dit salon grote bijval. Deze zone mocht de hele dag op veel belangstelling rekenen. Dat was ook het geval voor de expertzone, waar massa’s vragen van de bezoekers en syndici beantwoord werden. Radio Immo en Vastgoed TV interviewden heel wat enthousiaste exposanten. Er is terecht sprake van algemene tevredenheid bij de bezoekers en de exposanten over het voorbije salon.

Bekijk hier de beelden van dit salon editie 2018!

Hieronder enkele sfeerbeelden:

Editie 2019

Dit jaar vindt de 3de editie van het Salon van de Mede-eigendom plaats op 2 dagen, namelijk vrijdag 22 en zaterdag 23 november 2019. Enkele nieuwigheden kondigen zich nu alvast aan: innoverende zones voor huurders, een infodesk voor potentiële kopers en speciale activiteiten voor mede-eigenaars met onder meer een quiz. Meer nieuws hierover in de komende maanden.

Deze pagina delen:

Met dank aan onze partners

Expoza Livios Radio Immo SNPC Style at Home UvS Vastgoed TV